sábado, 7 de noviembre de 2009

El millor mestre

El millor professor

La millor professora que vaig tenir va ser durant els cursos de tercer i quart de primària. Aquesta era la meva tutora. Era bastant alta i pel roja.
Ella sempre feia les classes divertides i amenes però alhora ens feia aprendre.
El seu caràcter era molt carinyos i afectuós cap a nosaltres i sempre intentava que estiguéssim tots units, ja que sempre feia canvis de lloc per tal que ens relacionéssim tots i ens coneguéssim tots millor. A més, sempre ens feia fer grups de treball, i ens feia treballar sempre amb diferents grups per saber posar-nos d’acord entre nosaltres i que cadascú digues la seva opinió.
En les seves classes sempre ens feia participar d’una manera o una altra. Ens repartia càrrecs per fer a classe i cadascú tenia una funció diferent. Per exemple, uns s’encarregaven de cuidar uns peixos que teníem, uns altres d’apuntar coses a la pissarra, altres dels borradors... i mai tenia preferències per ningú.
Ens ensenyava unes normes educatives que cada setmana entre tots intentàvem corregir les nostres actituds.
Amb aquesta professora va ser la primera que vam començar a fer exàmens. Tots estàvem molt nerviosos i no sabíem que fer, i tot i això ella ens va saber calmar i l’examen va ser d’allò més fàcil, perquè abans dels exàmens, ens feia preguntes oralment i entre tots resolíem els dubtes que teníem.
Sempre recordaré quan arribàvem amb cotxe a l’escola i veiem el seu cotxe, que tant la caracteritzava, ja que era un gran Jeep de color blau cel, força gran.
Va ser de les poques professores que em va ensenyar a saber-me dirigir a l’altre gent i que ens donava canya però a la vegada es passava tot molt ràpid. Amb ella sempre tenia ganes de tornar a l’escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario