martes, 29 de diciembre de 2009

Cibernàrium

El 16 de novembre vam acudir al Cibernàrium, a Barcelona.
En ella primer ens van explicar una mica el programa per sobre, però de seguida ens van començar a passar un test amb 94 preguntes, en ell havíem de dir si coneixiem el programa que ells ens posaven o no. Van sortir resultats molt baixos. Després ens van posar un power point amb tota la informació i continguts necessaris per explicar-nos en que consistia, el programes... I per útlim, com una roda de preguntes.

El que preten el cibernàrium és posar al dia a la gent de les noves tecnologies que s'introdueixen, ja que en el món laboral, són essencials.Vol posar a l'abast de totes les persones l'accés a les tecnologies i que aquestes les sapiguen fer servir.
Totes les activitats que proporciona aquest són gratuïtes i les proporciona un multiespai de Barcelona Activa.
és de curta durada ( d'entre 1-4hores), i pots escollir matí o tarda, segons la conveniencia de la persona. A més, pots escollir els programes i activitats que tu vulguis o bé realitzar tot el recorregut que es proposa. Tenen unes 82 activitats diferents per realitzar, i aquestes són actualitzades cada trimestre.

Algunes activitats que es poden realitzar al cibernàrium són:
- Inicia`t: és de curta durada, i és per iniciar a les perssones que no coneixen res d'internet en ell. També, es pot escollir de fer tallers d'iniciació de durada més llarga.
- Creix: també de curta durada. Aquesta es centra en l'impacte que ha tingut internet sobre les empreses i també per a practicar amb eines multimedia.
- Itineraris per grups: són activitats que combinen formació pràctica en l'aula i dinàmiques pedagògiques en les sales de navegació. Tenen una durada d'unes 4h.
- Navegació lliure: té espais per poder accedir a internet lliurement, i fins i tot, perquè la gent vagi amb el seu portatil i s'hi pugui conectar.

Alguns dels espais que té el Cibernàrium són:
- Formació, empreses i idees, navegació, antenes cibernàrium ( biblioteques i centres cívics).

Per tant, es pot dir que el cibernàrium és una activitat interessant a realitzar, ja que proporciona molts ajuts i continguts per a tothom, per al inici a les tecnologies, ja que aquestes a mida que passa el temps, van sent encara més importants i més utilitzades per a tothom.

La pàgina web del Cibernàrium és:
http://www.cibernarium.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario