martes, 29 de diciembre de 2009

Exposició del territori: l'Aquàrium de Barcelona


Durant les darreres setmanes de curs s'han anat realitzant les diferents exposicions del territori amb parelles.
Durant totes les esxposicions havíem d'avaluar la resta d'esxposicions que veiem, posant les coses positives i negatives.

Jo vaig fer la exposició amb la Mireia Bernadó, i ens va tocar realitzar-la l'última ssesió que hi havia.
Nosaltres vam decidir fer-la sobre l'aquàrium de Barcelona, ja que creiem que era un bon lloc per a que els nens aprenguessin coses d'una manera diferent, i per tanr, vam veure l'aquàrium un bon lloc educatiu.

La nostre exposició estava dividida en una breu presentació, en la qual vam explicar quan es va crear l'aquàrium, on està situat i quines instal·lacions presenta.
Després uns breus objectius, per voler fer entendre que preten l'aquàrium amb aquest servei educatiu.
Seguidament, els serveis i les activitats que aquest ofereix. Ofereix activitats per a nens d'infantil, primària, ESO, batxillerat i Cicles formatius.
Nosaltres ens vam centrar ens les activitats destinades per als nens que cursaven primària.
Vam dir quines eren les principals activitats i tallers que aquest oferia per als nens que estaven en aquesta etapa. Hi havia de tot tipus, fins a investigar ells mateixos les curiositats fins a la realització d'una petita obra de teatre per assimilar els continguts apresos.
Despres d'explicar les diferents activitats més rellevant, vam passar a les conclusions, la part final de la nostre exposició.
Creiem que és un bon sistema per a fer aprendre als nens, ja que els fan interectuar i participar en tot, a més a més, se'ls fa prendre conciència del medi ambient, ja que cada vegada més aquest està més contaminat.

Per representar aquesta informació i com a suport, vam realitzar un power point amb imatges i paraules claus que ens van ajudar a desenvolupar el millor possible la nostre esxposició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario